P.A.E. (Paul) Kerckhoffs

Voorzitter ad interim (onafhankelijk)

Paul Kerckhoffs voltooide zijn studie notarieel recht aan de Universiteit Leiden in 1986. Na diverse functies in het notariaat bij onder andere De Brauw Blackstone Westbroek is hij sinds 2008 partner – notaris bij Loyens Loeff en lid van de praktijkgroep Vastgoed. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van stadsontwikkeling, publiek-private samenwerkingen, tenders en het opzetten van vastgoedfondsen.

Paul is tevens docent in vastgoedkunde voor de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen en spreekt vaak op vastgoedgerichte seminars.

Federatie van Taxateurs

Makelaars en Veilinghouders