L.J.F. (Titia) Reuser

Juwelen, Goud- en Zilverwerken

Titia Reuser is opgeleid tot goud- en zilversmid aan de Vakschool in Schoonhoven en heeft jarenlang gewerkt als goudsmid. Tevens is Titia edelsteenkundige (F.G.A. – Fellow of the Gemmological Association of Great Britain).

Inmiddels is Titia meer dan 20 jaar werkzaam in de handel in antieke juwelen bij Marjan Sterk Fine Art Jewellery in Amsterdam.

Titia is sinds 2016 expert juwelen bij het televisieprogramma ‘Tussen Kunst & Kitsch’. Tevens is Titia sinds 2016 TMV gecertificeerd taxateur juwelen en is ze in dat jaar ook haar eigen taxatiebureau gestart.

Federatie van Taxateurs

Makelaars en Veilinghouders