Pak uw agenda en vink zaterdag 8 oktober 2022 af voor alweer de twééde Nationale Dag van Waarde. Aan de Federatie TMV gelieerde taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken openen gastvrij en gratis hun deuren. Kom langs, verbaas u en stel hen gerust al uw vragen over het fascinerende vak van de waarde-expert. 

Poster Nationale Dag van Waarde. Kleurig vlaken met pictogrammen van roerende zaken zoals een antieke ring, auto, schilderij, piano, zitbank, etc
Poster Nationale Dag van Waarde 2022

De leden van de Federatie TMV? Waardig en aardig!

Hoe reilt en zeilt het in deze branche? Gaat het om ’fingerspitzengefühl’ of juist om heel veel dossierkennis? Of om een combinatie hiervan? Wie profiteren eigenlijk van deze vakkennis? Kopers of juist verkopers, of misschien allebei? Kortom, maak kennis met de wereld van waarde tijdens de Nationale Dag van Waarde 2022! De toegang? Gratis!

Van lezing tot miniveiling:

  • De TMV-leden geven rondleidingen op bijzondere locaties.
  • Ook schuift u aan voor korte lezingen, workshops en demonstraties. 
  • Doe mee met een miniveiling of taxatie. 

Ontdek (binnenkort) de locatie bij u in de buurt

Via www.nationaledagvanwaarde.nl ontdekt u zelf waar in uw omgeving de deuren op zaterdag 8 oktober wagenwijd voor u open staan. Het aantal locaties dat deelneemt, groeit met de dag! Kijk daarom regelmatig of er al een open dag bij u in de buurt is gepubliceerd. Neem gerust uw partner, vrienden of familie mee: iedereen is welkom, iedereen wordt gewaardeerd.