« Terug naar de agenda

Eerste veiling

Zutphen Kunst, antiek en inboedelgoederen Live Openen

Extra informatie

Dit wordt de eerste veiling van het nieuwe veilinghuis in Zutphen. Het veilinghuis onderscheidt zich doordat de toonzaal 5 dagen per week open is en er altijd, op alles, geboden kan worden. Dat kan schriftelijk, of zelfs met de smartphone. Het nieuwe veilinghuis richt zich op een jonger publiek en wil van de veiling zelf weer een leuke middag maken. Met een muziekje en veel diversiteit.

Zie ook Facebook (@ducoavisveilingen) of geef je op voor de nieuwsbrief (onderaan elke pagina van de site)

Veilen in een nieuwe stijl en sfeer

Duco Avis Veilingen

Noorsestraat 7

7202CJ Zutphen

0575 510749

http://www.ducoavisveilingen.nl

Kijkdagen

Je bent 5 dagen per week welkom om te komen kijken en bieden. Op alles wat in de grote toonzaal staat. dat kan van woensdag tot en met zondag. Je kunt ook bieden op de producten die nog niet zijn ingedeeld voor een daadwerkelijke veiling. En natuurlijk kunt u alles op internet zien (en er ook op bieden). Op 21 mei komt de catalogus voor de veiling van 11 juni live te staan. In die catalogus komen ca 300 kavels . Er zullen echter ook kavels worden opgenomen direct voor de veiling en wel op basis van de biedingen, op andere goederen in de toonzaal, in de laatste kijkdagen voor de 11e.

Kijk, Bied en Bewonder

Veilingdagen

De veiling op zondag de 11e juni zal aanvangen om 1300 uur. En zal in principe eindigen als we klaar zijn, maar gepland wordt dat dit ca 1730 uur is. Kijk op Facebook (@ducoavisveilingen) of geef je op voor onze nieuwsbrief (onderaan elke pagina van de site) en nog belangrijker: Zegt het voort !!

We kunnen nog steeds leuke en mooie goederen innemen. Stuur ons een mail of kijk op de site. We zijn erg aantrekkelijk voor inbrengers.

Bedrijfsgegevens

Duco Avis Veilingen
Noorsestraat 7
7202 CJ ZUTPHEN