Zoeken in:

Hobaho expert in taxaties machines en materialen

De TMV taxateurs van Hobaho taxeren dagelijks tientallen machines en materialen.

Hobaho beschikt over een uitgebreide marktplaats met machines en materialen voor de agrarische sector: http://www.hobaho.nl/vraag-en-aanbod . Denk hierbij aan tuinbouwmachines zoals bloemenverwerkingsmachines, transportbanden, heftrucks, tractoren, aanhangwagens en aan materialen zoals kuubskisten, leliekratten en ander fust. De TMV taxateurs van Hobaho taxeren dagelijks tientallen machines en materialen voor deze marktplaats!

Hobaho is 10 jaar geleden gestart met een marktplaats specifiek voor bloembollenmachines. Dit is een gat in de markt gebleken. Door de hoge bezoekersaantallen en de snelle doorverkoop ontstond er een toenemende vraag en behoort naast de bloembollen- en sierteeltsector ook de agrarische sector tot de klantengroep van Hobaho Machines en Materialen. Het handelsportal van Hobaho is een goede vervanging van (online) materialenveilingen. Er is minder tijdsdruk en bedrijven kiezen ervoor om hun materialen te verkopen op het voor hen meest gunstige moment. Om een hogere prijs te genereren kan ook worden verkocht op het moment dat er juist de meeste vraag uit de markt is.

Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met een van onze taxateurs: http://www.hobaho.nl/overige-diensten/taxatie


Bron: Hobaho B.V.

Terug naar het overzicht