De Federatie TMV wenst u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017!

We treffen de leden graag tijdens de TMV Nieuwjaarsbijeenkomst op 16 januari 2017 in Den Haag.

Op 16 januari 2017 organiseert de Federatie TMV de TMV nieuwjaarsbijeenkomst bij Venduehuis der Notarissen in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst blikken we kort terug op het afgelopen jaar, maar kijken we vooral vooruit naar de ontwikkelingen en activiteiten die in 2017 te verwachten zijn. De bijeenkomst sluit af met een netwerkborrel en is er volop de gelegenheid om elkaar het beste voor het nieuwe jaar te wensen.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op 16 januari 2017 van 16.30 tot 18.30 uur bij Venduehuis der Notarissen, Nobelstraat 5, 2513 BC in Den Haag

Alle TMV-leden hebben per e-mail een persoonlijke uitnodiging met aanmeldlink ontvangen waarmee zij zich kunnen aan- of afmelden. Na aan-/afmelding ontvangt u via e-mail een bevestiging.

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat via info@federatie-tmv.nl of 013-5944140.